Ruler

Over ons ...

Wie is "YARU" ?

Twee gedreven ondernemers, de ene chemicus, de andere actief in de transportsector, sloegen eind 2018 de handen in mekaar om een geheel andere wending aan hun carrière te geven. De samenwerking begon door een gemeenschappelijke passie voor het veldhockey en groeide uit tot verschillende zakelijke initiatieven, waarvan YARU er één is.

Manu Vanneste (de chemicus) had al sinds lang een affiniteit met hout, houtbewerking, software en softwareprogrammatie. Eric Cuyt was eerder gepokt en gemazeld in de transportsector, bezat commerciële knowhow en had ervaring met bedrijfsorganisatie.  De combinatie van deze twee profielen, bleek "a match made in heaven".

Afbeelding
Crew
Afbeelding
Missie, visie, strategie

Onze Missie? Heel eenvoudig:

YARU wil zelf-ontworpen en betaalbare (maat)kasten van hoge kwaliteit toegankelijk maken voor iedereen.

Een Visie en Strategie helemaal op JOU gericht!

Door gebruik te maken van een uiterst performante configurator, stelt YARU je in staat om eender welke kast in 3D te ontwerpen. De samenwerking met lokale schrijnwerkers en logistieke dienstverleners stimuleert de plaatselijke economie en verkleint de ecologische voetafdruk aanzienlijk.

Betrouwbare partners zijn cruciaal

Voor jouw kast doen we beroep op schrijnwerkerijen die onze kwaliteitsproef hebben doorstaan. Bepaalde elementen werken we in eigen huis af, zodat we de kwaliteit controleren van bij de schrijnwerker tot bij jou thuis.

YARU selecteert bij voorkeur een houtbewerker in de buurt van de eindbestemming.  Op die manier werken we samen met meerdere partners waardoor onze flexibiliteit verhoogt en waardoor YARU garant staat voor snelle levertermijnen en competitieve prijzen.

Afbeelding
Schrijnwerkerij
Afbeelding
Ecologische Logistiek

Ecologische logistiek

Ook voor de logistieke afhandeling doen we een beroep op lokale partners.  Onze logistieke specialisten zijn actief in heel jouw provincie en kunnen het vervoer van jouw kast perfect combineren met hun andere opdrachten.  Hierdoor wordt er geen kilometer te veel gereden en wordt jouw kast met de beste zorgen aan huis geleverd.