Ruler

Service
op maat

Meer dan holle beloftes

Bij elke stap in het kastenontwerp hebben we bij YARU gedacht: "kunnen we dit gemakkelijker maken?". Daarom integreerden we veel diensten die jou kunnen helpen bij je ontwerp, de productie, de plaatsing, etc. En kom je er niet uit, bel ons dan gerust.

Afbeelding
stalen

Gratis kleur- en structuurstalen

Twijfel je over de combinatie van jouw kast met je huidige interieur?
Niet helemaal zeker van de gekozen kleur?
De houtstructuur toch liever eens "in het echt" zien?

Dit moet je doen:

Ontwerp eerst de kast die je graag wil bouwen. Maak daarna een account aan. Zo weten we voor welke kast, naar wie en naar waar we de stalen moeten zenden. Kies daarna maximaal 3 stalen die je "in het echt" wil voelen. Druk op "Verzend" en binnen enkele dagen vallen de stalen bij jou in de brievenbus.

Afbeelding
meten

Opmeten doen we met plezier

Onzeker of je de juiste maten hebt? We leggen je graag uit hoe je de beschikbare ruimte moet opmeten of we komen gewoon even langs nadat je de kast besteld hebt om de opmeting voor jou te doen (€ 75,00 incl. BTW).

Afbeelding
levering

Snelle levering

Wij doen er alles aan om jouw kast snelst mogelijk af te leveren en/of te plaatsen. Doordat we met verschillende vakmensen uit jouw buurt werken, hebben we de mogelijkheid om de productie en gewenste levering optimaal op elkaar af te stemmen. Leveringen doen we ofwel zelf, ofwel wordt de levering verzorgd door één van onze logistieke partners. En als kers op de taart kan je (binnenkort) de status van jouw bestelling op de voet volgen.

Afbeelding
handig

Eenvoudige montage

Al wat je nodig hebt, zijn een waterpas, een schroevendraaier en soms een boormachine. Meer niet.
Door de uniforme samenstelling van de YARU-kasten, de voorgeboorde gaten en de voorgemonteerde onderdelen, is de montage van jouw kast kinderspel.
Het aanbrengen van de drevels (houten pluggen) wijst zichzelf uit of is reeds af fabriek gebeurd en de positionering van de verschillende onderdelen van jouw kast doe je haast blindelings. Nog enkele schroeven aandraaien en voor je het goed en wel beseft, ben je je eigen kast reeds aan het vullen.

En zie je werkelijk door de vijzen, de kast niet meer ...

Dan kan je de plaatsing nog altijd YARU overlaten.
Ontwerp hiervoor eerst de kast(en) die je in jouw woning wil plaatsen. Tevreden over het resultaat? Bestel dan je maatkast en geef aan dat je gebruik wil maken van onze plaatsingsdienst.

Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op om concreet af te spreken. Het is immers best mogelijk dat jij zelf de handen mee uit de mouwen wil steken, waardoor de plaatsing aanzienlijk sneller kan verlopen en jouw YARU-kast nog voordeliger kan geprijsd worden.

Wil je de volledige montage aan YARU uitbesteden, geen probleem. Hou er dan wel rekening mee dat we de plaatsing in onze planning moeten opnemen.

Afbeelding
contact

Vragen staat vrij

Je kan ons 24/24 - 7/7 bereiken via e-mail. Antwoorden doen we snelst mogelijk en uiterlijk binnen de 24 uur. Tijdens de kantooruren kan je ons ook telefonisch bereiken. Zelfs als we onderweg zijn naar andere klanten, nemen we de telefoon (handsfree) op. Aarzel dus zeker nooit om ons te contacteren. Jij hebt een probleem, wij zorgen voor de oplossing.

We're only one phone call away.

Afbeelding
computer text

Persoonlijke begeleiding

Bijna alles wat je voor de eerste keer doet, is een uitdaging. En zelfs met de beste documentatie, zie je soms door het bos de bomen niet meer. Dan zij wij er om je te helpen. Samen met onze partners zorgt YARU ervoor dat jij slaagt!

Afbeelding
lokaal

Lokale topkwaliteit

Elke ketting is zo zwak als de zwakste schakel. Daarom selecteerde YARU enkel lokale partners waarmee jij en wij kunnen bouwen. Zowel onze schrijnwerkerijen, als onze logistiekers staan garant voor topkwaliteit. En door lokaal te werken, verkleinen we onze ecologische voetafdruk aanzienlijk.

Afbeelding
btw

21% of 6% btw, jij bepaalt

Too good to be true?

Is je woning ouder dan 10 jaar, heb je een kast ontworpen van muur tot muur en van vloer tot plafond en laat je jouw kast plaatsen door YARU, dan kan 6% btw worden toegepast. En steek je zelf een handje toe, dan wordt je YARU kast nog voordeliger.

Selecteer bij aankoop "plaatsen door YARU" en de rest wijst zich vanzelf uit!